CZTERY OSTRE POWIERZCHNIE DO TARKOWANIA, ŚCIERANIA I PLASTERKOWANIAW tym zdejmowany zesterOstrzy COARSE (grube) można używać do ścierania miękkich serów, warzyw.Ostrzy MEDIUM (średnie) - np. do twardego sera, warzyw i czekolady.Ostrze SLICER do plasterkowania jest znakomite do ogórków, cukinii, twardego sera.Ostrza ZESTER WYCZARUJ EFEKTOWNE ZDROWE PRZYSTAWKI W MGNIENIU OKA!Drylownica do warzyw i owoców Lekue pozwala szybko przygotować eleganckie i zdrowe przystawki – nadziewane ziemniaki, cukinię, ogórki, jabłka i wiele innychWyposażona w ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, umożliwia łatwe wycinanie warzyw i owoców na kształt „kubeczków”, które można napełnić wybranym nadzieniem.Jak łatwo przygotować warzywne lub owocowe przystawki, przekąski albo tapas?1) Przygotuj kawałek warzywa lub owocu wielkości, której potrzebujesz do wykonania „kubeczka”.2) Przyłóż drylownicę i wciskaj ją w owoc lub warzywo, jednocześnie delikatnie ją przekręcając.3) Postępuj zgodnie ze wskazówkami umieszczonymi na boku przyrządu, aby uzyskać odpowiednią głębokość wycięcia.4) Wyjmij wyciętą część owocu lub warzywa i użyj jej do przygotowania farszu.Przyrząd daje możliwość drylowania o średnicach 33 mm i 43 mm. Jest wyjątkowo prosty w użyciu - znaczniki umieszczone na boku drylownicy pozwalają kontrolować głębokość nacięcia.Myć ręcznie, bez użycia gąbki i mocnych detergentów.Przed pierwszym użyciem drylownicę należy umyć.Opracowanie: LeDuvel