CECHY |
OPIS |
NLT FOOD - Kulki proteinowe #extraSQUID 20mm 800g
Przez ostatnie lata udoskonalaliśmy nasze procedury, tak aby kulki były jeszcze bardziej łowne.
Głównym celem było stworzenie przynęty doskonałej, zawierającej najlepsze składniki, dobrze pracującej i wabiącej ryby, a zarazem nie posiadającej zbędnej chemii. I oto jest kulka o niezwykłym, unikalnym aromacie. Bardzo skuteczna, a co najważniejsze przyjazna dla ryb.
#extraSQUID to nieziemskie połącznie aromatów i składników, sprawiające że przynęta odróżnia się od innych niemal na każdej wodzie. Kulka bazuje na wysoko proteinowej i tłustej mieszance, bogatej w nasiona oleiste, o doskonale grubo mielonej strukturze, przez co powoli pracuje uwalniając zawarte w niej aromaty. Podstawą jest mączka i ekstrakt z kałamarnicy (SQUID), przełamany oryginalnym Robin Redem Haith's. Jest to legendarny dodatek, który niezwykle zwiększa atrakcyjność przynęty. Jego cechą charakterystyczną jest bardzo intensywna purpurowa barwa o świeżym pieprznym aromacie, co pozwala rozpoznać oryginalność produktu. Karpie wręcz kochają ten dodatek. A to nie wszystko, ponieważ dodatkowo kulki napakowaliśmy hiszpańskim pieprzem (Spanish Pepper Haith's). Posiada on nietuzinkowy, intensywny smak i bogaty aromat. To wszystko sprawia, że przynęta jest idealną kompozycją smakową, ale tez bogactwem witamin i minerałów które ryby poszukują w pożywieniu.
#extraSQUID to prawdziwy przysmak dla karpi. Ponadto przynęta jest łatwo przyswajalna i stosunkowo szybko trawiona, dzięki czemu ryby chętnie i szybko wracają po więcej.
Kulki zawierają m.in.:
Ekstrakt ze Squida
Mączka LT94
Mączka Squid
Oryginalny Robin Red Haith's
Spanish Pepper Haith's
PRODUKT POLSKI - GWARANCJA JAKOŚCI
Produkt wyłącznie do stosowania jako przynęta wędkarska. Nie nadaje się do spożycia przez ludzi!
Na kulkach wytwarzanych na jajkach może pojawiać się biały nalot. Jest to naturalne zjawisko, ponieważ jest to produkt spożywczy, a biały osad to nic innego jak wydzielające się cukry, które bardzo pozytywnie wpływają na przynętę, dodatkowo podnosząc jej atrakcyjność i skuteczność. Wytrącanie się fruktozy nie oznacza, że produkt jest zepsuty czy niesmaczny. Wręcz przeciwnie. Przykładem są najlepszej jakości bakalie, na których biały nalot na powierzchni świadczy o tym, że zebrane do suszenia owoce były bardzo słodkie i dojrzałe, czyli najwyższej jakości! Dlatego biały nalot, można traktować jako bardzo słodki dip proszkowy, na zewnętrznej warstwie kulki.